Anbefalinger

Her kan du læse nogle af vores mange anbefalinger.
Brug evt. filteret herunder til sortering af fest-typer.Skriv nyt indlæg næste side ->

  Skrevet af :  Heidi og Bjarne Bryllup / 50 års Føds.
Hej Heidi og Michael

Tusind tak for en rigtig dejlig musikoplevelse i forbindelse med vores bryllup. I var med til at skabe en dejlig fest med jeres super festmusik efter selve middagen.

Der er rigtig mange af vores gæster der har kommenteret jeres spil/sang og gjort opmærksom på, at sjældent har så mange mennesker danset og skrålet så meget - jeg var hæs i flere dage!!

Vi takker endnu en gang for en dejlig aften, hvor I var med til at skabe vores fest.

Mange hilsner fra Heidi og Bjarne


  Skrevet af :  Per Rasmussen Fødselsdag 50 år
Hej med Jer.

Tusind tak for underholdning. Det var super godt og har kun hørt roser fra mine gæster. Dejlig musik og godt valgt, idet jeg fornemmede at I kunne holde gæsterne fremme på dansegulvet.
Så alt i alt en succes også med Ernie som du Michael anbefalede. Den gik rent hjem. Alle virkede motiverede og engagerede.

Så endnu engang tak og min anbefaling til andre uden tøven.

Mvh.
Per Rasmussen


  Skrevet af :  Jannie & Kim Bryllup
Hej med jer

Vi vil bare sige tusind tak for musikken til vores bryllup. I var virkelig gode og fik vores gæster i godt danse humør. De var jo næsten ikke til at stoppe. Gode stemmer og musik der passede til alle danse smølferne.

Tusind tak !

Kærlig Hilsen Kim og Jannie  Skrevet af :  John Andreasen Fødselsdag 50 år
En fremrangende duo, som spiller nummer der skabte god stemning og fik danseglæde frem i gæsterne til min 50 år fødselsdag


  Skrevet af :  Trine Christfort Fødselsdag 40 år
Sikken fest fik med det samme folk på dansegulvet og gjorde min fødselsdag til en fantastisk aften. De forstod at ramme lige den genre der passede til mine gæster. De havde stort udvalg af sange og kunne spille det hele... Kan klart anbefales. :))


  Skrevet af :  Gitte og Torben Fødselsdag 70 år
Kære Heidi og Michael!

Gitte og jeg vil meget gerne takke jer for rigtig god underholdning og musik til Gittes fødselsdag. I medvirkede til, at gøre festen uforglemmelig. Alle i selskabet var meget begejstrede for det, som I leverede. Ja - mange af os fik danset og sunget mere end vi har gjort i mange år.

Endnu engang tak for sidst og vi vil håbe på, at vore veje krydses på et andet tidspunkt.

De bedste hilsner
Gitte og Torben


  Skrevet af :  Thomas og Heidi Kobberbryllup
Hej Michael og Heidi

Vi vil gerne sige 1000 tak for super god musik i lørdags. Det var bare rigtigt vellykket og rigtig mange spurgte hvor vi havde fundet jer.
Der var op til flere der næsten aldrig danser ( og nogle vi aldrig har set danse før) som var på dansegulvet. Imponerende!!!
Lydniveauet var også rigtigt fint. Selvom vi havde et par borde i det lille rum ved siden af til de allermest sarte, var de faktisk tomme for
mennesker da folk havde drukket deres kaffe. For alle ville være ved musikken og danse eller bare kigge på.
I var også vildt gode til at fange hvilken slags musik der blev danset mest til, så mange blev på dansegulvet til de var nærmest ved at segne. Og skønt at afslutte en fest hvor stort set alle er på dansegulvet
til det sidste.
Vi håber også at I synes det har været en god oplevelse.
Her var der i hvert fald rigtig mange der synes det var en rigtig sjov fest og det var da i høj grad pga. jer.
Så tak for dejlig musik.
Thomas gik da også til den på dansegulvet hva?
Hilsen Heidi


  Skrevet af :  Benny og Lena Sølvbryllup
Hej Heidi og Michael

Tusind tak for musikken til vores sølvbryllup og 50 års fødselsdag.

Jeres musik og sang gjorde at alle vores gæster stort set ikke var af dansegulvet hele aftenen. Det var med til at gøre vores fest til en rigtig god oplevelse.

Vi har fået mange tilbagemeldinger på musikken og alle syntes at både jeres repertoire og jeres sangstemmer var rigtig rigtig gode. Vi kan helt klart anbefale jer.

Mange sommerhilsener fra Benny og Lena


  Skrevet af :  Sasia og Adam Bryllup
Hej Michael og Heidi
Tusinde tak for at sørge for at næsten alle gæsterne til vores bryllup kom ud på dansegulvet. Det er noget af en opgave i vores familie, men i gjorde det super godt. I har fået mange rosende ord fra vores gæster som hyggede sig enormt og fik danset en masse. Tak for det.
Med venlig hilsen Sasia og Adam


  Skrevet af :  Ida og Ivar Sølvbryllup
Tusind tak Heidi og Michael for jeres medvirken til vores kombinerede sølvbryllups- og 50 års fødselsdagsfest.
Det er længe siden, der er blevet danset så meget til en fest, så vi var meget tilfredse, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra vores gæster.
Stor ros for jeres udholdenhed og engagement - og super opfølgning på aftaler, tjek nogle dage i forvejen osv. Meget trygt og professionelt! Når I kommer så er det for at spille og synge og ikke for at holde pause! Sådan! Mvh Ida og Ivar


Skriv nyt indlæg næste side ->